Flyttstädning Nacka

Flyttstädning Nacka? Boka redan idag! Vi på Swedalfastighet är ett städföretag i Stockholm och utför alla typer av städtjänster. Vi vet vad en flytt kan innebära för dig och att det är mycket att tänka på för att flytten ska bli så smidig som möjligt. Flyttstädning Nacka är något som många av våra kunder tycker är skönt att lämna bort då det båda tar tid och man vill att det ska bli bra gjort.

Vi tar hand om Flyttstädning Nacka så du kan fokusera på allt det andra. Swedalfastighet har lång erfarenhet i branschen och vår personal är både noggranna och håller hög service till dig som kund.

Vi gör gärna det lilla extra när vi utför Flyttstädning Nacka så du med gott samvete kan lämna över en ren och fräsch bostad till nästa hyresgäst.

Detta ingår i Flyttstädning Nacka:

Flyttstädning Nacka

Boka Flyttstädning Nacka hos oss på Swedalfastighet!

När man ska till att flytta så upplever många att kostnaderna drar i väg och då vill hitta ett bra pris för Flyttstädning Nacka. Vi har alltid bra pris på Flyttstädning Nacka och hjälper dig att utnyttja RUT avdraget. Kontakta oss gärna på telefon eller mail så tar vi fram rätt pris till dig.

Vill du ha referenser på Flyttstädning Nacka vi gjort tidigare så ordnar vi det till dig. Vi har många goda referenser då vi är ett väletablerat företag och har många återkommande och fasta kunder Som sagt det finns många fördelar med att överlåta Flyttstädning Nackaar åt en professionell utförare; du lämnar en ren och fräsch bostad till nästa hyresgäst och får tid över åt att ordna med flytten istället. Läs mer här.

Som sagt det finns många fördelar med att överlåta Flyttstädning Nacka åt en professionell utförare; du lämnar en ren och fräsch bostad till nästa hyresgäst och får tid över åt att ordna med flytten istället.

Välkommen till Swedalfstighet ditt städbolag i Stor Stockholm

Kontakta Oss

08- 52 52 31 70
Box 4003, 171 04 Solna, Stockholm
Bangatan 5, 171 63 Solna, Stockholm
Öppetider:
09.00-12.00 , 13.00-17.00 ; Måndag - Fredag
E-mail:
info@swedalfastighet.se