Flyttstädning Sollentuna

Boka flyttstädning Sollentuna redan idag! Vi på Swedalfastighet är ett städbolag i Stockholm och utför alla typer av städtjänster. Vi vet vad en flytt kan innebära för dig och att det är mycket att tänka på för att flytten ska bli så smidig som möjligt. Flyttstädning Sollentuna är något som många av våra kunder tycker är skönt att lämna bort då det båda tar tid och man vill att det ska bli bra gjort.

Vi tar hand om flyttstädning Sollentuna så du kan fokusera på allt det andra. Swedalfastighet har lång erfarenhet i branschen och vår personal är både noggranna och håller hög service till dig som kund.

Vi gör gärna det lilla extra när vi utför flyttstädning Sollentuna så du med gott samvete kan lämna över en ren och fräsch bostad till nästa hyresgäst.

Vad ingår i flyttstädning Sollentuna:

Flyttstädning Sollentuna

Boka flyttstädning Sollentuna redan idag!

När man ska till att flytta så upplever många att kostnaderna drar i väg och då vill hitta ett bra pris för flyttstädning Sollentuna. Vi har alltid bra pris på flyttstädning Sollentuna och hjälper dig att utnyttja RUT avdraget. Kontakta oss gärna på telefon eller mail så tar vi fram rätt pris till dig.

Vill du ha referenser på flyttstädning Sollentuna vi gjort tidigare så ordnar vi det till dig. Vi har många goda referenser då vi är ett väletablerat företag och har många återkommande och fasta kunder. Läs mer här.

Som sagt det finns många fördelar med att överlåta flyttstädning Sollentuna åt en professionell utförare; du lämnar en ren och fräsch bostad till nästa hyresgäst och får tid över åt att ordna med flytten istället.

Välkommen till Swedalfastighet - Flyttstädning Sollentuna

Kontakta Oss

08- 52 52 31 70
Box 4003, 171 04 Solna, Stockholm
Bangatan 5, 171 63 Solna, Stockholm
Öppetider:
09.00-12.00 , 13.00-17.00 ; Måndag - Fredag
E-mail:
info@swedalfastighet.se