Flyttstädning Sundbyberg

Flyttstädning Sundbyberg? Boka redan idag! Vi på Swedalfastighet är ett städföretag i Stockholm och utför alla typer av städtjänster. Vi vet vad en flytt kan innebära för dig och att det är mycket att tänka på för att flytten ska bli så smidig som möjligt. Flyttstädning Sundbyberg är något som många av våra kunder tycker är skönt att lämna bort då det båda tar tid och man vill att det ska bli bra gjort.

Vi tar hand om Flyttstädning Sundbyberg så du kan fokusera på allt det andra. Swedalfastighet har lång erfarenhet i branschen och vår personal är både noggranna och håller hög service till dig som kund.

Vi gör gärna det lilla extra när vi utför Flyttstädning Sundbyberg så du med gott samvete kan lämna över en ren och fräsch bostad till nästa hyresgäst

Detta ingår i Flyttstädning Sundbyberg:

Flyttstädning Sundbyberg

Boka Flyttstädning Sundbyberg hos oss på Swedalfastighet!

När man ska till att flytta så upplever många att kostnaderna drar i väg och då vill hitta ett bra pris för Flyttstädning Sundbyberg. Vi har alltid bra pris på Flyttstädning Sundbyberg och hjälper dig att utnyttja RUT avdraget. Kontakta oss gärna på telefon eller mail så tar vi fram rätt pris till dig.

Vill du ha referenser på Flyttstädning Sundbyberg vi gjort tidigare så ordnar vi det till dig. Vi har många goda referenser då vi är ett väletablerat företag och har många återkommande och fasta kunder Som sagt det finns många fördelar med att överlåta Flyttstädning Sundbybergar åt en professionell utförare; du lämnar en ren och fräsch bostad till nästa hyresgäst och får tid över åt att ordna med flytten istället. Läs mer här.

Som sagt det finns många fördelar med att överlåta Flyttstädning Sundbyberg åt en professionell utförare; du lämnar en ren och fräsch bostad till nästa hyresgäst och får tid över åt att ordna med flytten istället.

Välkommen till Swedalfstighet ditt städbolag i Stor Stockholm

Kontakta Oss

08- 52 52 31 70
Box 4003, 171 04 Solna, Stockholm
Bangatan 5, 171 63 Solna, Stockholm
Öppetider:
09.00-12.00 , 13.00-17.00 ; Måndag - Fredag
E-mail:
info@swedalfastighet.se