Kontorsstädning Botkyrka

Swedal Fastighet AB arbetar med kontorsstädning botkyrka när du behöver oss. Det kan vara svårt i träsket att hitta rätt städföretag när man inte nöjer sig med mindre än det allra bästa som utgår från kvalitét och välutförda städjobb som kunden blir utomordentligt nöjd med. Vi är inte beredda att tumma på vare sig det bästa slutresultatet eller hur vi bemöter våra kunder. Vi gör helt enkelt det som krävs för ett fullgott arbete vid kontorsstädning botkyrka.

Sammangåendet mellan Atemon Förvaltning AB och Maxima Fastighetsservice resulterade i dagens Swedal Fastighet, en lyckad fusion. Vår kapacitet har ökat i och med sammanslagningen men viktigast av allt är att erbjuda våra kunder bättre kvalitét. Kontorsstädning botkyrka är en av flera tjänster vi utför. Letar du efter ett väletablerat företag i städbranschen som kan jobbet utan och innan så kontakta oss gärna så berättar vi vad vi mer kan göra för dig och ditt företag. Vår samlade kunskap inom företaget gör att vi kan kontorsstädning botkyrka.

Kontorsstädning Botkyrka

Kontorsstädning Botkyrka, kvalitét och Swedal Fastighet AB

Kontorsstädning botkyrka och Swedal Fastighet AB har visat sig vara en bra ekvation tack vare vår seriösa inställning. Däri ligger förklaringen till varför fler kunder anlitar oss. Vår kontorsstädning botkyrka gör kort och gott skillnad.

Är ni ute efter ett seriöst städföretag som tar hand om er kontorsstädning botkyrka från start till mål utan problem, är ni välkomna att kontakta vår kundvänliga personal på tel 08- 52 31 70 må-fre mellan 09.00-12.00 och 13.00-17.00. Ni kan också maila oss på info@swedalfastighet.se så besvarar vi era frågor inom kort. Det går utmärkt att också besöka och läsa mer om kontorsstädning botkyrka och mycket annat på vår hemsida www.swedalfastighet.se Vi ser med tillförsikt fram emot er kontakt och välkomnar er till oss på Swedal Fastighet AB, varmt välkommen!

Kontakta Oss

08- 52 52 31 70
Box 4003, 171 04 Solna, Stockholm
Bangatan 5, 171 63 Solna, Stockholm
Öppetider:
09.00-12.00 , 13.00-17.00 ; Måndag - Fredag
E-mail:
info@swedalfastighet.se