Kontorsstädning Sollentuna

Söker du kontorsstädning sollentuna och inte riktigt hittar rätt bland städfirmor ska du definitivt vända dig till oss på Swedal Fastighet AB. Varför kan man fråga sig? Vi kompromissar inte med kvalitéten och slutresultatet, utan gör jobbet från början till slut oavsett vad som krävs. Låt oss visa att vi menar allvar med det vi påstår!

Swedal Fastighet AB är det lyckade samgåendet mellan Atemon Förvaltning AB och Maxima Fastighetsservice och utför exempelvis kontorsstädning sollentuna. Vår kapacitet har ökat i och med sammanslagningen men viktigast av allt är att erbjuda våra kunder bättre kvalitét. Kontorsstädning sollentuna är en av flera tjänster vi utför. Letare du efter ett väletablerat företag i städbranschen som kan jobbet utan och innan så kontakta oss gärna så berättar vi vad vi mer kan göra för dig och ditt företag. Vår samlade kunskap inom företaget gör att vi kan kontorsstädning sollentuna.

Kontorsstädning Sollentuna

Kontorsstädning Sollentuna utförs av Swedal Fastighet AB

Kontorsstädning sollentuna och Swedal Fastighet AB är unika, då vi alltid utgår från våra kunders önskemål som vi följer slaviskt. Därför sticker vi ut hakan och påstår att vår kontorsstädning sollentuna gör stor skillnad och vi arbetar med välutbildad serviceinriktad personal som ofta får beröm för sin kontorsstädning sollentuna. Ta gärna också en titt på vår hemsida vad gäller andra tjänster vi utför.

Är ni ute efter ett ovanligt professionellt städföretag som tar hand om er kontorsstädning sollentuna och utför jobbet från grunden, utan anmärkning, är ni välkomna att kontakta vår kundvänliga personal på tel 08- 52 31 70 må-fre mellan 09.00-12.00 och 13.00-17.00. Ni kan också maila oss på info@swedalfastighet.se så besvarar vi era frågor inom kort. Det går utmärkt att också besöka och läsa mer om kontorsstädning sollentuna och mycket annat på vår hemsida www.swedalfastighet.se Vi väntar på din kontakt och välkomnar er till oss på Swedal Fastighet AB, väl mött!

Kontakta Oss

08- 52 52 31 70
Box 4003, 171 04 Solna, Stockholm
Bangatan 5, 171 63 Solna, Stockholm
Öppetider:
09.00-12.00 , 13.00-17.00 ; Måndag - Fredag
E-mail:
info@swedalfastighet.se