Trappstädning Huddinge

Går det trögt med trappstädning huddinge? Har ni fått klagomål på städningen i allmänhet? Då förstår vi att ni ledsnat men misströsta inte, hjälpen är inte långt bort. Kontakta oss på Swedal Fastighet AB. Vi utför inte bara trappstädning huddinge, vi gör det med glädje och ser till att ni i fortsättningen blir mer än nöjda framöver, tiden för irritation är förbi.

Swedal Fastighet AB är en sammanslagning mellan Atemon Förvaltning AB och Maxima Fastighetsservice och utför bl a trappstädning huddinge. Vi har slagit oss ihop för att öka vår kapacitet men viktigast av allt för att erbjuda bättre kvalitét riktat till alla våra kunder, gamla som nya. Trappstädning huddinge är bara en av våra tjänster. Letare du efter ett företag som kan och tar städbranschen på allvar så kontaktar du oss för trappstädning huddinge.

Trappstädning Huddinge

Trappstädning huddinge? Anlita Swedal Fastighet AB

Trappstädning huddinge ser vi som vår sak. Ni som kund vill, med all rätt, få det ni betalar för. När det gäller trappstädning huddinge erbjuder Swedal Fastighet AB effektiva och enkla lösning med inriktning på renlighet. Vårt mål är att du som kund ska känna dig nöjd, så nöjd att det leder till ett långt samarbete framöver vad gäller trappstädning huddinge. Våra tjänster utförs miljömedvetet med kunnig personal och de bästa maskinerna för att nå bästa tänkbara resultat för trappstädning huddinge.

Ofta får vi beröm för vårt kundbemötande, tack! Vårt mål är enkelheten och vårt tillmötesgående. Vill du veta mer om våra tjänster och hur vi kan hjälpa just dig är du välkommen att läsa mer på vår hemsida, www.swedalfastighet.se Du kan också ringa våra kundvänliga medarbetare på tel, 08- 52 31 70 må-fre mellan 09.00-12.00 och 13.00-17.00 så berättar vi mer om våra tjänster och erbjudanden med trappstädning huddinge. Mailar oss gör du på info@swedalfastighet.se Varmt välkommen!

Kontakta Oss

08- 52 52 31 70
Box 4003, 171 04 Solna, Stockholm
Bangatan 5, 171 63 Solna, Stockholm
Öppetider:
09.00-12.00 , 13.00-17.00 ; Måndag - Fredag
E-mail:
info@swedalfastighet.se