FASTIGHETSSERVICE

Som fastighetsservice räknas tillsyn, drift och underhåll av fastighetens inre och yttre. Det kan med andra ord handla om allt från fönstertvätt till gräsklippning och snöröjning, beroende på vilka behov som finns i din fastighet

Component 2

Trappstädning

Vi på Swedal Fastighet Service AB har kunskap och erfarenheten att ta hand om din trappstädning. Genom oss kan du få en trappuppgång som blir inbjudande att stiga in i för alla, både besökare, kunder och bofasta.

Snöröjning

Behöver du hjälp med snöröjning och is borttagning? Vi hjälper dig. Skriv till oss eller ring om vad det är du behöver hjälp med; om det är snöröjning och snöskottning eller is borttagning samt hur stor yta det rör sig om. Vi hjälper dig både om det gäller snöskottning på marknivå eller tak samt om det är en regelbunden tjänst under vinterperioden eller ett engångsprojekt och då lämnar vi ut ett förslag enkelt, tryggt och gratis.

swedal. snöröjning
swedal.tradgard-kopia

Swedal Fastighet Service AB utför ogräsrensning, beskär häckar, buskar & träd, plantera växter, gräsklippning, krattar sten- och grusgångar, blåser löv, gödslar, vattnar ,trädvård, forsla bort trädgårdsavfall, mossbekämpning samt tillsyn av lekplats (brf, kommun).

Våra tjänster inom fastighetsservice

Garage sopning

Vi tar oss an alla sorters bud & fraktuppdrag stora som små. Vi kör paket och transporter.

Storstädning

Swedal Fastighet Service AB har en webbutik med omfattande sortiment med allt du behöver för din arbetsplats.

Golvvård

Vi genomför strukturerade flyttningar av allt från små företag till stora bolag.

Fönsterputs

Vi ser till att era medarbetare snabbt kan ta emot och skicka dokument genom effektiv hantering och distribuering av brev och paket i era byggnader.

Är du intresserad av våra tjänster?

Mejla eller ring oss så svarar vi med prisuppgift eller komplettering av information och svar på dina frågor. Du kan nå oss på e-post info@swedalfastighet.se eller ring oss på 08 52 52 31 70.