Kontorsservice hos

Swedal Fastighet Service

KONTORSSERVICE

Swedal Fastighet AB har många års erfarenhet inom FM-tjänst och lokalvård hos företag och Brf. Vi syftar till att stärka vår position på marknaden samt öka vår kapacitet, kvalitet och servicegrad gentemot våra kunder.

Som kontorsservice räknas tillsyn, drift och underhåll av fastighetens inre och yttre. Det kan med andra ord handla om allt från fönstertvätt, golvvård och kontorsstädning, berode på vilka behöv som finns på ditt kontor.

KONTORSSTÄDNING

Vi på Swedal Fastighet Ab strävar efter att göra din arbetsdag smidigare genom att erbjuda professionell kontorsstädning med omsorg och noggrannhet, lika väl som när vi städar i ditt hem.

GOLVVÅRD

Vi erbjuder professionell golvvård som förbättrar golvens utseende och förlänger deras livslängd. Med över 20 års erfarenhet är vi experter på att återställa och vårda olika typer av golv i företags- och fastighetsmiljöer. Våra skickliga medarbetare anpassar varje behandling efter golvens specifika behov och grad av slitage för att säkerställa bästa möjliga resultat.

TRAPPSTÄDNING

Vi på Swedal Fastighet Service AB har kunskap och erfarenheten att ta hand om din trappstädning. Genom oss kan du få en trappuppgång som blir inbjudande att stiga in i för alla, både besökare, kunder och bofasta.

FÖNSTERPUTS

Våra erfarna och professionella medarbetare putsar dina fönster rena och fria från stänk och smuts. Vi tar med oss alla redskap och det rengöringsmedel som behövs och allt ingår i tjänsten. När vi putsar dina fönster gör vi det naturligtvis på alla sidor av glaset.

LÄS MER OM VÅRA TJÄNSTER

Söker du mer information om vad vi erbjuder för tjänster? Klicka då på knappen nedan för att se vad vi kan erbjuda! 

KONTORSUTRYMMEN

Våra professionella städare ser till att dina kontorsutrymmen är skinande rena. Från golven till toaletterna, varje detalj tas om hand för att skapa en trivsam arbetsmiljö.

ÅTERVINNING

Vi tar ansvar för att bidra till en hållbar miljö genom att hantera återvinning på ett effektivt och ansvarsfullt sätt. Kontakta oss för att lära dig mer om vår återvinningslösning.

KÖK / PENTRY

Vi ser till att ditt kök eller pentry är fläckfritt och hygieniskt. Vi tar hand om allt från rengöring av arbets- och diskbänkar till desinficering av handtag och kaffemaskinknappar.

Vi tillhandahåller allt städmaterial som behövs, vilket ingår i priset.

Är du intresserad av våra tjänster?

Har du en fråga om vad vi kan erbjuda för tjänster eller om hur man får ett bra jobb i servicebranschen? Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontaktuppgifter

Scroll to Top