OM OSS

Swedal Fastighet Service

OM SWEDAL FASTIGHET SERVICE

Swedal Fastighet AB har många års erfarenhet inom FM-tjänst och lokalvård hos företag och Brf. Vi syftar till att stärka vår position på marknaden samt öka vår kapacitet, kvalitet och servicegrad gentemot våra kunder.

Swedal Fastighet Service AB har sedan 2014 vuxit starkare med fokus på miljö, arbetsmiljö, kvalitet och hållbarhet.

Swedal Fastighet Service AB är en komplett leverantör som erbjuder de bästa resurser, metoder och kompetens för att utföra alla typer av FM-tjänst.

Swedal Fastighet Service AB erbjuder skräddarsydda lösningar in FM och lokalvård för alla typer av lokaler; tex kontor, industri, sjukhus, skolor och butiker.

Vi erbjuder även tjänster – exempelvis golvvård, fönsterputs och snöröjning – där det krävs specialistkompetens av våra medarbetare. Som kund kan du förvänta dig att vi kontinuerligt kommer med förslag på förbättringar av servicen.

VARFÖR VÄLJA OSS?

Swedal Fastighet är en komplett städleverantör med fokus på att stärka vår marknadsposition och förbättra vår kapacitet, kvalitet och service gentemot kunderna.

Vi erbjuder ett brett utbud av städtjänster, inklusive golvvård, fönsterputs och storstädning, med miljöanpassade metoder och kompetent personal.

Vi är medlemmar i Almega och har en ansvarsförsäkring på upp till 15 MSEK. Vår personal är välutbildad och erfaren inom daglig städning av kontor, trappor och mer.

Vi erbjuder kontinuerlig internutbildning för vår personal och alla nya medarbetare genomgår ett introduktionsprogram. Våra arbetsledare har lång erfarenhet och är välutbildade inom städbranschen.

Vi är certifierade inom PRYL (Projekt Yrkesbevis Lokalvårdare), vilket säkerställer hög kompetens och trivsel hos vår personal.

Dessutom har vi en jourstädare redo att rycka ut vid behov utanför avtalad städtid.

VAD VI KAN ERBJUDA

Söker du mer information om vad vi erbjuder för tjänster? Klicka då på knappen nedan för att se vad vi kan erbjuda! 

GEDIGEN ERFARENHET

Vi som arbetar på Swedal har en lång och gedigen erfarenhet av lokalvård.

Våra tjänster har anlitats av företag i de allra flesta branscherna. Oavsett om det gäller fönsterputs eller golvvård så har vi expertisen..

UTBILDNING & CERTIFIKAT

Samtliga våra medarbetare har genomgått en för deras arbetsuppgifter adekvat utbildning.

Förutom att vi som företag är Isocertificerade enligt ISO 14001:2004 och ISO 9001:2008, så innehar medarbetarna certifikat inom HCCP-, PRYL-, ECO Educate och Skotta Säkert.

Givetvis är vi medlemmar i Almega och Fora.

FÖRDELAKTIGA & TYDLIGA PRISER

Vi tror att Ni som kund vill veta vad våra tjänster kostar. Utan dolda avgifter. Vi väljer därför att redogöra för hur varje minut disponeras.

Innan varje projektstart redogör vi i detalj hur arbetat går till och vilken tidsåtgång det kräver. Kort och gott: Transparans och tydlighet.

KONTINUERLIGA KVALITETS-KONTROLLER

Vi vill ständigt förbättra oss. Och vi är måna om att våra kunder ska vara nöjda. Varje månad gör vi därför kontroller där vi ser över städningen och eventuella förbättringsåtgärder.

Vi sitter inte och väntar på att ett klagomål skall dyka upp. Genom en öppen dialog förhindrar vi att de överhuvudtaget uppkommer.

GALLERI

Är du intresserad av våra tjänster?

Har du en fråga om vad vi kan erbjuda för tjänster eller om hur man får ett bra jobb i servicebranschen? Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontaktuppgifter

Scroll to Top