FASTIGHETSSERVICE HOS

Swedal Fastighet Service

FASTIGHETSSERVICE

Som fastighetsservice räknas tillsyn, drift och underhåll av fastighetens inre och yttre. Det kan med andra ord handla om allt från fönstertvätt till gräsklippning och snöröjning, beroende på vilka behov som finns i din fastighet

TRAPPSTÄDNING

Vi på Swedal Fastighet Service AB har kunskap och erfarenheten att ta hand om din trappstädning. Genom oss kan du få en trappuppgång som blir inbjudande att stiga in i för alla, både besökare, kunder och bofasta.

SNÖRÖJNING

Behöver du hjälp med snöröjning och is borttagning? Vi hjälper dig. 

Skriv till oss eller ring om vad det är du behöver hjälp med; om det är snöröjning och snöskottning eller is borttagning samt hur stor yta det rör sig om. Vi hjälper dig både om det gäller snöskottning på marknivå eller tak samt om det är en regelbunden tjänst under vinterperioden eller ett engångsprojekt och då lämnar vi ut ett förslag enkelt, tryggt och gratis.

TRÄDGÅRDSARBETE

Swedal Fastighet Service AB utför ogräsrensning, beskär häckar, buskar & träd, plantera växter, gräsklippning, krattar sten- och grusgångar, blåser löv, gödslar, vattnar, trädvård, forsla bort trädgårdsavfall, mossbekämpning samt tillsyn av lekplats (brf, kommun).

FÖNSTERPUTS

Våra erfarna och professionella medarbetare putsar dina fönster rena och fria från stänk och smuts. Vi tar med oss alla redskap och det rengöringsmedel som behövs och allt ingår i tjänsten. När vi putsar dina fönster gör vi det naturligtvis på alla sidor av glaset.

Är du intresserad av våra tjänster?

Har du en fråga om vad vi kan erbjuda för tjänster eller om hur man får ett bra jobb i servicebranschen? Varmt välkommen att kontakta oss!

Kontaktuppgifter

Scroll to Top