FLYTT OCH FLYTTSTÄD

Företag

Vi genomför strukturerade flyttningar av allt från små företag till stora bolag. Vid varje kontorsflytt har du en personlig kontakt som tar hänsyn till dina speciella förutsättningar och krav. Genom lång erfarenhet har vi format en effektiv rutin och kan planera inför alla förutsättningar för din flytt. Vi hanterar transport av tunga objekt, hjälper till med möbelmontering, levererar vaktmästeritjänster och självklart gör vi en besiktning och lämnar garanti. Vi jobbar även på helgerna för att minimera påverkan på din vardag. vi lånar ut 50 flyttkartonger och om du skulle behöva fler kan du hyra eller köpa det från oss.

Privat

Swedal fastighet AB hjälper till med all sorts flytt städning, kontor flytt, privat flytt mm.

  • Förmånliga priser på flyttstädning i samband med uppdraget.
  • Utbildad personal som omfattas av kollektivavtal.
  • Två veckors kvalitetsgaranti, vi besiktar och följer allmänna flytt bestämmelse för konsument Bohag 2010.
  • Vi har även ansvarsförsäkring. Skulle något hända så täcker vår försäkring alla eventuella skador.

Tänk på att…

RUT avdraget gäller för städhjälp, så du får dra av 50 % av arbetskostnaden.  Vid din beställning ber vi om att få ditt personnummer. Vi drar av RUT avdraget direkt på din faktura, och du betalar endast in beloppet där RUT avdrag är gjort. Så snart din betalning kommit oss tillhanda kan vi ansöka om ditt RUT avdrag. Om vi skulle få avslag från Skatteverket, ombeds du att inbetala det avdrag som är gjort.

Det praktiska

Innan flyttdatum levererar vi dina flyttkartonger (upp till 50) som du får låna av oss. De kan du behålla upp till 30 dagar efter flyttet. På flyttdagen ser vår erfarna flyttpersonal till att dina saker kommer till din nya adress. Antingen är du hemma och släpper in oss eller så lämnar du din nyckel till oss i förväg.

Scroll to Top