STÄDNING

Kontorsstädning

Swedal Fastighet utför kvalitativ och miljövänlig kontorsstädning. Vi kan erbjuda en skräddarsydd lösning för ditt företag.

Trappstädning

Vi på Swedal Fastighet har kunskap och erfarenheten att ta hand om din trappstädning. Genom oss kan du få en trappuppgång som blir inbjudande att stiga in i för alla, både besökare, kunder och bofasta.

Butiksstädning

Om du vill få en riktigt bra butiksstädning ska du vända dig till Swedal Fastighet. Vi arbetar med ett stort antal företagare och har väl inarbetade rutiner.

Skolstädning

Swedal Fastighet erbjuder kontinuerlig städning av förskolor, skolor, fritidsgård och liknande verksamheter.

Storstädning

Storstädning är betydligt mer omfattande än hemstädning och Swedal Fastighet utför flera extramoment. Detta gör att du får en super fräsch arbetsplats.

Visningsstädning

Visa upp ditt hem från dess bästa sida. När det är tid för fotografering eller visning av ditt hem kan små medel ge stora resultat.

Golvvård

En välkomnande och trygg miljö för såväl kunder som anställda börjar med välskötta golv. Genom utbildning och många års erfarenhet vet vi hur olika golv ter sig och ser ut samt vilka egenskaper de olika materialen har.

Garage sopning

Swedal Fastighet sopar garaget åt er, litet som stort. Den mest effektiv och dammfri sopning som marknaden kan erbjuda.

Sanering

Swedal Fastighet erbjuder många olika slag av saneringstjänster.  Vi utför sanering på ett bra och kostnadseffektivt sätt.

Fönsterputs

Swedal Fastighet erbjuder hjälp med fönsterputsning Vi erbjuder fönsterputs i både hus, lägenheter, kontor och butiker,

Elektrostatisk Desinficering

En elektrostatisk appliceringsspruta med desinfektionsmedel för alla sorts ytor med elektronisk sprutnings system som täcker föremål i 360 grader. Det garanterar eliminering av bakterier, virus och dålig lukt. 

Entrématta

Stoppa effektivt smutsen direkt i entrén. Med rätt entrématta kan du göra stor skillnad i hur ditt företag upplevs.  

Scroll to Top