Vi Utför städning med noggrannhet och omsorg. Vår vision är att skapa det friska rummet!  Det gör vi genom att vårda er lokaler utan kemikalier och allergiframkallande ämnen. Vi använder enbart miljömärkta produkter eller kemikaliefria metoder vilket leder till en hälsosam inomhusmiljö som stärker ditt och dina medarbetares välmående.

 Alla våra städpersonaler är utbildade och erfarna inom städ uppdraget som de utväljs till. På bilderna kan man se de olika städ områden som Swedal Fastighet Service är specialiserad på.

Extra tjänst

Utöver generell städning kan man beställa extra tjänst som fönsterputs, storstädning, finstädning, flyttstädning, desinficering med mera. 

Golvvård

Golvvård är en av våra många starka sidor. Oavsett om golvet är av trä, textil, laminat, sten eller annat så har vi kunskapen i att vårda den och få den som ny. 

Tak och höga höjder

När det gäller tak och höga höjder så ingår i städningen allt som är över 1,6 m hög. det vill säga alla höga fönster, alla lampor, ventilationer och rör. 

Kontorsstädning

All vår personal är utbildade och erfarna på städning av kontor med special designade möbler som behöver extra varsamhet. Vi är lägger också stor vikt p miljövänlighet och hållbarhet och därför använder vi produkter som är enbart miljö eller svanmärkta. 

Återvinning, Kök och Pentry

Vi hjälper till med sorteringen av skräp samt med påfyllning av kaffe, te, mjölk, socker eller annat påfyllning som behövs i pentryn. Vi kan också hjälpa till med frukost eller fika servering och diskning. 

BRF-trappstädning

Vi städar trapphus åt fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag. När man bor många i samma fastighet ställs höga krav på att städningen utförs  noggrant och det är vad vi lovar våra kunder.

Scroll to Top